Primul workshop RoREN pentru business networking

 Ultima zi din septembrie….o zi calda, senina si linistita….ma rog, pentru unii linistita, la RoREN agitatie mare:
- mai e ceva de dus la galerie? ati dus plasma?  da laptopu’? BUN! Aducem noi mapele, numai sa vina odata de la tipografie cu proiectele alea….of , mereu trebuie sa ramana ceva pe ultima suta!
- ecusoanele unde le-am pus? vedeti sa nu se-ncurce lantisoarele sa stam acolo sa le descurcam
- stai asa Andrei, nu pleca, ai luat si sucurile si servetelele ? butoiasul de must l-ati bagat in masina?
- hai sa gaurim si foile alea si sa le bagam in mape si pe urma sa ne aranjam si noi un pic sa parem cat de cat fresh! Aoleu, s-a facut deja 5?! la si jumate ar trebui sa pornim!
- alo, da Stefan! ce anume, telecomanda de la plasma? stai s-o caut pe-aici sa vad daca e; uite-o! gata, am luat-o!
- pornim fetelor? am emotii! Daca nu vin toti ? of, ce greu e…

Marti 30 septembrie a avut loc prima intalnire business networking pentru Membrii RoREN axata pe promovarea proiectelor rezidentiale noi prin SellWell.  Conceptul e simplu, dar neobisnuit pentru Romania.  Din cand in cand, dupa serviciu te relaxezi cu colegi de breasla la un pahar de ceva si la o vorba despre cum merg lucrurile in afaceri.  Este un prilej nu numai sa aflii lucruri noi, dar si sa intalnesti oamenii noi, sa schimbi opinii care in multe cazuri se transforma in viitoare relatii de afaceri.

Conceptul nu trebuie sa ramana doar in zona directorilor de mari firme si a receptiilor formale.  Pentru noi a fost important sa replicam beneficiile “barfei de afaceri” daca-mi permiteti o astfel de traducere intr-un cadru informal si cu costuri mici, ambele accesibile oricui.  Dupa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos am reusit!

…stateam de vorba pe “bisericute” incercand sa ne cunoastem mai bine: in stanga Nicoleta (Adama) in grup cu Roxana (Manopoly) , dl. Stanciu cu Tina (Remax Super Center) + Iulian colegul nostru cu ideea cu mustul; in dreapta: Robert Dobrescu (Nobila Casa), Andreea Manea (Imobiliar Expert Group), Adriana Pop (Ady Intermed), Macrina (experta noastra in marketing!), Anne-Marie (Hoffman), Elena (experta aplicatiei SellWell si nu numai!) + Dana (pe mine ma stiu deja toti, la cat i-am “pisat” cu telefoanele, scuze ca stau cu spatele!)

…Stefan facand ultimele aranjari pentru “sesiunea de lucru”.  Ne-am gandim ca este un prilej bun sa imbinam utilul cu placutul.  In SellWell agentii imobiliari nu sunt parteneri in vanzari pentru dezvoltatori doar de forma.  Chiar au oportunitatea sa stea de vorba cu specialistii in marketing si vanzari ai dezvoltatorului si sa-nvete sa vanda mai bine proiectul respectiv chiar de la botul calului.  Asfel de sesiuni de lucru informale sunt locul unde agentii imobiliari au ocazia sa ofere feedback pe strategia de vanzari si marketing, iar dezvoltatorii sa identifice parteneri in vanzari care sunt mai apropiati de cumparatorii finali decat pot ei sa fie prin metodele traditionale de promovare.

De data asta Adama au fost cei care au sustinut o scurta prezentare despre vanzarea proiectelor din linia “evo”. Nicoleta dupa parerea mea ea chiar este imaginea Adama: serioasa, sigura pe ea, profesionista si totusi apropiata, placuta cu cei din jur, amabila, pe scurt DE INCREDERE! (sa nu ziceti c-o periez ca ati vazut-o si voi “pe viu”)

…suntem in toiul prezentarii, toata lumea e concentrata, atenta….ce pacat ca am scapat din vedere sa punem si niste scaune… stim, nu dati cu pietre, data viitoare n-o sa va mai tinem “la perete”, promitem! A, inca ceva: imi place cu cat drag strangeti la piept mapele noastre (sper ca va folosesc: v-am pus acolo copii ale proiectelor Adama dar si cateva “povete” despre cum sa fii un Agent imobiliar mai bun si o poveste despre  “O zi din viata Agentului SellWell” care sper ca v-a distrat! Si vedeti ca aveti si cateva instructiuni despre cum sa cautati proprietati in SellWell si pe urma sa le trimiteti direct pe mail la un Client de-al vostru).

…s-a terminat prezentarea si avem de schimbat impresii;  a ajuns si d-na Irimia de la agentia din Ploiesti, discuta cu Nicoleta despre proiectele lor din zona, poate se leaga ceva….d-na Negoita de la Adm Group si Constanta Iov de la Party Media imi mai cer detalii; mustul asteapta cuminte in butoias, dar lumea are treaba deocamdata

…Magda (omul de legatura in SellWell pentru proiectele Adama) se intelege bine cu Mihaita Moldovan de la Alexas Intermed,  amandoi sunt “pusi pe vanzari”

…Nicoleta si cu Dana (adica cu mine) – isi amintea cat de perseverenta (a se citi pisaloaga) am fost cu ea; ii multumesc pe aceasta cale pentru rabdare!

 

Va asteptam cu drag, cu multa intelegere si sinceritate si cu dorinta ca impreuna sa schimbam macar un pic lumea imobiliara. Ne vedem pe 22 octombrie la o noua intalnire!

This entry was posted in relatari, workshop and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>