Workshop la DTZ acasa – Monaco Towers

De data asta ne-am intalnit la DTZ acasa, in Floreasca, sa aflam povestea din spatele proiectului Monaco Towers (din Berceni!).

Prezentator ? Razvan JuleaProject Manager in departamentul de rezidentiale, persoana care simte cel mai bine “greutatea” celor 2 turnuri si care stie toate “dedesubturile” proiectului, alaturi de mana sa dreapta si agentul de listare din SellWell pentru acest proiect: Madalina MiricaSales Consultant in acelasi departament. 

Cei care nu sunt (inca!) Membri ROREN se pot intreba la ce-a folosit aceasta intalnire, ca la o adica datele despre proiect le pot afla si singuri din site! Poate… dar daca-i intrebati pe cei care au fost prezenti, o sa fiti uimiti:

  • cate intrebari s-au pus (am prelungit cu 1h timpul de discutii libere!)
  • cate lucruri importante am aflat despre proiect, informatii care nu pot fi evidentiate intr-o listare
  • si mai ales ce relatii (de colaborare) si-au facut Agentii SellWell cu Razvan si Madalina!

Pentru ca este cu totul altceva sa te vezi fata in fata cu cei cu care vei colabora si in care trebuie sa te increzi ca nu te vor “sari” atunci cand le aduci un Client! 

Dincolo de informatiile utile listate in Fisa proprietatii, Agentii SellWell au putut pune direct intrebari despre ceea ce ii intereseaza pe clientii lor atunci cand cauta un apartament si au primit raspuns pe loc si la obiect chiar de la “sursa”. In plus, au dezbatut foarte activ si au propus solutii legate de subiectul comisionului in colaborarea cu DTZ.

S-a creat o atmosfera dinamica, oamenii se stimulau reciproc, le veneau idei, izvorate din experienta fiecaruia cu “piata imobiliara” (dl. Dobrescu de la Nobila Casa ne-a distrat spunandu-ne ca: “datorita lui s-au pus ghene la un bloc” unde uitasera de ele!). Agentii parca nu mai erau in competitie (acerba), realizau cu totii ca trec prin aceleasi greutati si au aceleasi bucurii dupa o tranzactie reusita.

Analizand preturile

Annemarie (Hoffman) si Robert (Nobila Casa) in discutii

Bogdan Cojocaru (3D Properties Group) argumenteaza!

Ca “privitor” de pe margine am fost si eu mirata de aceasta transformare petrecuta chiar sub ochii mei, i-am vazut ca sunt dornici sa discute intre ei, sa se puna la curent cu ce se mai petrece in “piata”, au schimbat carti de vizita (nu stii niciodata de unde apare o oportunitate de business!) si s-au despartit cu dorinta de a se revedea… Ma intrebau deja despre intalnirea urmatoare pentru turul proiectelor Adama!

Eduard Ene (Pro Activ Casa) intreaba.

De cealalta parte, Razvan (si Madalina) au fost “incercati” de tirul intrebarilor venite de la agenti, unele poate mai incomode, dar cu siguranta folositoare, toate exprimand un feedback din piata, pentru ca asa cum le-au spus chiar agentii: “astea sunt lucrurile despre care vor sa stie clientii nostri cand le prezentam o oferta”. Am apreciat rabdarea cu care au raspuns cei doi, ei stiind ca mesajul lor este important si ca nici un detaliu nu este inutil, uneori o vanzare putand fi decisa chiar de un detaliu aparent minor – de ex. culoarea faiantei in baie :)

Razvan Julea (DTZ Echinox) prezinta Monaco Towers

Despre colaborarea cu DTZ

Nu-i asa ca sunteti deja curiosi sa “experimentati” o intalnire de acest gen ? si sa va cunoasteti cu cei pe care-i vedeti acum doar in poze ? Noi va asteptam cu drag la urmatoarele workshop-uri, voi trebuie doar sa va inscrieti in SellWell! si daca vreti sa comentati sau sa ne intrebati ceva scrieti deschis tot ce “va doare”. Fiti siguri ca va ascultam! 

This entry was posted in workshop and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>